Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصرف مقدار مناسبی از اُمگا ۳ و کاهش مصرف اُمگا ۶ و اُمگا ۹ می‌تواند کودکان شما را از اسم و حملات ان دور کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید،‌ را دنبال می‌کنیم.

علائمی که نشان می‌دهد به کبد چرب مبتلا شده‌اید

کبد یکی از اندام‌های احشایی بدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اندام در سمت راست شکم قرار داشته و توسط قفسه سینه به خوبی محافظت می‌شود. کبد به همراه پانکراس و کیسه صفرا نقش مهمی در تولید و ترشح آنزیم‌های گوارشی داشته و از این رو حفظ سلامت آن نقش به سزایی در برخورداری از سیستم گوارشی سالم دارد. همچنین کبد با فیلتر کردن خون در گردش در دستگاه گوارش و نقش سم زدایی بدن از متابولیت‌های ثانویه و رادیکال‌های آزاد نقش بالقوه‌ای در پیشگیری از بسیاری از ناهنجاری‌ها من جمله سرطان دارد. با این حال یکی از مشکلات عمده کبد که بسیاری افراد را درگیر می‌کند ابتلا به کبد چرب است

اگر علائم کبد چرب را بشناشید به راحتی می‌توانید از سلامت کبدتان در خانه مطمئن شوید، بیماری کبد چرب علائمی مانند خستگی، بی‌حالی، افزایش شدت خواب و همچنین ضعف را به همراه دارد. از دیگر علائم کبد چرب می‌توان به کاهش وزن و اشتها، حالت تهوع، درد در مرکز و یا سمت راست و در قسمت بالایی شکم، حس گیجی، ضعف در یادگیری و یا مشکل در تمرکز، تیره شدن رنگ پوست، وجود لک در صورت و یا جوش زدن در نواحی صورت، گردن و زیر بغل، سفید شدن زبان، بوی نامطبوع دهان، کهیر و سایر حساسیت‌های پوستی، خارش پوست، تعریق بیش از اندازه، بوی نامطبوع و زننده عرق، کبودی زیر چشم و گودی چشم‌ها، زرد شدن سفیدی چشم قرمزی، تورم و خارش یا هر نوع حساسیت چشمی مزمن، آکنه و جوش‌های قرمز اطراف بینی، ظاهر شدن خال‌های مایل به قهوه‌ای و یا قرمز رنگ روی پوست و قرمزی و التهاب صورت اشاره کرد.

برای حفظ سلامتتان از ظروف پلاستیکی دوری کنید

تحقیقات اخیر دانشمندان می‌دهد استفاده مردم از بطری‌های آب معدنی، نوشیدن نوشابه‌ها و آب‌میوه‌ها در لیوان‌های پلاستیکی، قرار دادن خریدهای روزانه در پلاستیک به خصوص خرید‌هایی که مانند میوه، سبزی و نان محفظه بسته‌بندی ندارند، موجب اختلال در هورمون‌ها می‌شود و بیماری‌هایی هم‌چون سرطان، دیابت و اوتیسم به بار می‌آورد. مواد پلاستیکی که در دوران حاضر در ساخت اسباب بازی، مواد آرایشی و حتی پوشاک ورود پیدا کرده، سلامتی کودکان و نوجوانان را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد. آسیب‌های عصبی، مشکلات رفتاری، چاقی، ناباروری مردان و اندومتریوز که این روزها در زنان سراسر جهان بسیار شایع شده، نتیجه استفاده از مواد پلاستیکی در عصر تکنولوژی است.

اگر این علایم را دارید به کم خونی مبتلا شده‌اید

کمبود آهن زمانی رخ می‌دهد که بدن فرد، آهن معدنی به میزان کافی نداشته باشد. این اتفاق به سطح پایین و غیرطبیعی گلبول‌های قرمز خون منجر خواهد شد. رایج‌ترین دلایل کمبود آهن شامل دریافت ناکافی آهن ناشی از رژیم غذایی ناصحیح و یا رژیم‌های محدودکننده، بیماری روده التهابی، افزایش میزان آهن مورد نیاز در طول بارداری، از دست دادن خون طی دوره‌‌های قاعدگی سنگین و یا خون‌ریزی داخلی بدن است. به طور کلی کم خونی و کاهش آهن موجود در بدن منجر به بروز علائم خستگی نامعمول، رنگ‌پریدگی، تنگی نفس، سردرد و سرگیجه، تپش قلب، پوست و موی خشک و آسیب‌دیده، تورم و احساس درد در زبان و دهان و ایجاد ناخن‌های قاشقی و شکننده می‌شود.

غذاهایی که باید بعد از ۳۰ سالگی کنار بگذارید

با افزایش سن خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها بیماری‌ها افزایش پیدا می‌کند و تنها داشتن رژیم غذایی مناسب می‌تواند شما را از خطر ابتلا به انواع سرطان، دیابت‌ و بیماری‌های قلبی دور کند. به طور کلی برخی مواع غذایی هستند که توصیه می‌شود پس از 30 سالگی آن‌ها را مصرف نکنید.

ماست‌های ساده برای بدن بسیار مناسب است و سلامت گوارش را تضمین می‌کند اما متاسفانه ماست‌های طعم‌دار دارای میزان زیادی قند هستند و شما را با مشکلات ابتلا به دیابت مواجه می‌کند.

اگرچه مصرف سویا بسیار مفید است و می‌تواند جایگزینی برای گوشت باشد اما مصرف زیاد آن موجب التهاب در بدن شما می‌شود و به طور بالقوه در عملکرد تیروئید اختلال ایجاد می‌کند.

آرد سفید قند خون شما را افزایش می‌دهد و هیچ یک از ویتامین‌ها و مواد موجود در گندم را به طور کامل ندارد. با افزایش سن سیستم گوارش نیاز بیشتری به فیبر دارد اما نان سفید دارای فیبر کمتری نسبت به گندم است.

علائم آسم را با اُمگا ۳ کنترل کنید

تحقیقات جدید دانشمندان نشان‌ می‌دهد با افزایش اسیدهای چرب اُمگا ۳ در رژیم غذایی کودکان و کاهش مصرف مواد خوراکی سرشار از اسیدهای چرب اُمگا ۶ نظیر روغن سویا و روغن ذرت، علائم بیماری آسم و تأثیرات آلودگی هوا در فضاهای بسته را کاهش دهند. به ازای مصرف هر گرم اُمگا ۶، احتمال بروز علائم شدیدتر بیماری آسم در کودکان ۲۹ درصد بیشتر می‌شود و به ازای افزایش هر ۰.۱ گرم در مصرف اُمگا ۳، احتمال بروز علائم آسم ۳ تا ۴ درصد کاهش می‌یابد. این ماده غذایی به وفور در ماهی و برخی مغز‌ها و دانه‌ها یافت می‌شوند و به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۶۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟

سیده معصومه تقی‌زاده با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل آسم اظهار کرد: داشتن رژیم غذایی سالم و مناسب، بخش مهمی در کنترل آسم است زیرا چاقی، یکی از معضلاتی است که با آسم در ارتباط است.

بیشتر بخوانید: کدام نوع ملحفه‌ موجب ابتلا به اگزما می‌شود؟

وی افزود: اگر میزان مصرف کالری از میزان سوخت آن بیشتر باشد، ‌قطعا فرد اضافه وزن پیدا می‌کند. این حالت نه تنها برای سلامت فرد ضرر دارد بلکه علائم آسم را نیز تحریک می‌کند. افراد چاق، نشانه‌های شدیدتری از آسم دارند و داروهای بیشتری مصرف می‌کنند بنابراین بهتر است همیشه وزن متعادل باشد.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: کاهش مصرف سبزیجات و میوه‌ها و افزایش مصرف غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش شیوع آسم می‌شود. مطالعات نشان می‌دهند افرادی که ویتامین C، بتاکاروتن (پیش‌ساز ویتامین A)، منیزیم و امگا ۳ بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر در معرض آسم قرار دارند.

وی بیان کرد: همچنین افرادی که به میزان کافی میوه، و ویتامین‌های C و E و به طور کلی از آنتی اکسیدان‌ها را مصرف نمی‌کنند، اغلب دچار مشکلات ریوی می‌شوند. به نظر می‌رسد رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان‌ها برای مثال دریافت بیشتر میوه‌ها، سبزی‌ها و روغن زیتون اثر محافظتی بر آسم دوران کودکی داشته باشد.

تقی‌زاده گفت: ماهی و غذاهای دریایی از منابع خوب امگا ۳ هستند و بهتر است سعی شود از مصرف اسیدهای چرب ترانس و روغن‌هایی که درصد زیادی امگا ۶ دارند، خودداری شود.

پیشنهادهای تغذیه‌ای برای بیماران مبتلا به آسم

وی با بیان اینکه اغلب افراد مبتلا به آسم، کمبود ویتامین D دارند، افزود: شیر، تخم مرغ و ماهی منابع خوب این ویتامین هستند ولی تابش مستقیم نور خورشید منبع اصلی این ویتامین است.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: برخی از افراد عدم تحمل به لاکتوز دارند که در واقع حساسیت محسوب نمی‌شود اما علائم آسم را تشدید می‌کند. برخی افراد نیز نسبت به تخم مرغ، شیر و یا ماهی حساسیت دارند. حتی مصرف بسیار کمی از این مواد غذایی، منجر به بروز واکنش‌های حساسیتی و تحریک آسم می‌شود. از آن جایی که آلرژی منجر به تشدید علائم آسم می‌شود، اگر والدین احساس می‌کنند با مصرف هر غذایی تنگی نفس کودک تشدید می‌شود باید آن ماده غذایی را در برنامه غذایی کودک محدود کنند. انواع فلفل، زعفران، کرفس، انگور و خربزه برخی از این مواد غذایی هستند.

چه موادی علائم آسم را تشدید می‌کنند؟

وی عنوان کرد: سولفیت یکی از موادی است که به غذاها اضافه می‌شود تا به تازگی مواد غذایی کمک کند و از رشد کپک جلوگیری کند اما همین ماده می‌تواند منجر به تشدید علائم آسم در افراد مبتلا به این بیماری شود. سولفیت‌ها در برخی غذاها مانند میوه‌های خشک، میگو، آبمیوه‌های اسیدی، نوشابه‌های کولا و بسیاری از غذاهای فرآوری شده وجود دارند، بنابراین توجه به برچسب غذایی مواد غذایی اهمیت دارد.

تقی‌زاده عنوان کرد: درصد زیادی از افراد مبتلا به آسم، دچار اختلال ریفلاکس اسید معده هستند که موجب می‌شود آسم به راحتی کنترل نشود. کاهش وزن در این افراد، یکی از راه‌های رفع این اختلال و آسم است. پرهیز از مصرف غذاهای تند، کافئین، غذاهای اسیدی، شکلات، الکل و غذاهایی که موجب تشدید نشانه‌های ریفلاکس اسید معده می‌شود نیز از دیگر راهکارهای موثر در این زمینه است.

وی افزود: محدود کردن مصرف غذاهای پرچرب و کاهش حجم وعده غذایی نیز می‌تواند از ترشحات معده که موجب تشدید رفلاکس می‌شود، جلوگیری کند.

کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: بیماران مبتلا به آسم از کورتون به صورت استنشاقی یا اشکال دیگر دارویی استفاده می‌کنند و بنابراین بیشتر در معرض پوکی استخوان هستند، لذا توصیه می‌شود لبنیات کم چرب را در برنامه غذایی خود داشته باشند و مصرف نمک و مواد غذایی غنی از نمک را محدود کند.

وی بیان کرد: بیماران مبتلا به آسم همچنین باید مقدار کلسترول و چربی دریافتی رژیم خود را کاهش دهند. البته قبل از ایجاد هر گونه تغییر در عادات غذایی، حتما باید با کارشناسان تغذیه مشاوره شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229764 برچسب‌ها آسم و آلرژی

دیگر خبرها

  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • درمان زخم پیش رونده سالک در یک کودک ۲ ساله در اصفهان
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید