Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@12:06:31 GMT

درمان‌های خانگی ذات الریه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۲۵۱۶۸

درمان‌های خانگی ذات الریه چیست؟

ذات‌الریه یک اختلال التهابی ریوی است که در اثر عفونت مجاری هوایی ایجاد می‌شود؛ این عفونت‌ ممکن است بسیار جدی و در بعضی موارد حتی تهدید کننده باشد.

 به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، امکان ابتلا به بیماری ذات‌الریه برای همه وجود دارد، اما افراد سیگاری و الکلی بیشتر از سایرین در معرض خطر قرار دارند. از علائم شایع این بیماری می‌توان به بزرگ‌شدن غده‌های چرکی، احساس درد در قفسه سینه، تند شدن فاصله نفس‌ها و خلط چرکین اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این بیماری ممکن است طی یک هفته تا یک ماه بهبود یابد؛ پزشک با توجه به نوع ذات‌الریه، ممکن است داروهایی برای مبارزه با باکتری‌ها یا ویروس‌ها تجویز کند. در اینچا شما را با روش‌های خانگی برای تسکین سرفه، درد و تب ناشی از  ذات‌الریه آشنا می‌کنیم:

مخلوط عسل و لیمو

سرفه، روش طبیعی بدن برای پاک‌کردن مخاط از درون ریه‌ها است و لازم است که این اتفاق بیفتد، اما مصرف هرگونه داروی سرفه باید با تجویز پزشک انجام شود. اگر سرفه‌های خشک و کوتاه مانع استراحت افراد شود، مصرف داروهای ضد سرفه و یا مخلوط گرم عسل و لیمو به کاهش سرفه‌ها کمک می‌کند. علاوه بر مصرف دارو برای پایین‌آمدن تب، مرطوب‌کردن یک پارچه با آب ولرم و قرار دادن آن به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی پیشانی یا گردن، در خنک کردن بدن و پایین آوردن دمای آن موثر است.

هیدراته‌کردن بدن

حتی در مواقع سلامتی نیز بدن برای هیدراته‌ماندن، نیاز به مایعات فروان دارد، اما در هنگام ابتلا به ذات‌الریه، این مایعات اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، زیرا باعث نرم‌شدن مخاط ریه‌ها می‌شود. بهترین گزینه‌ برای تامین آب مورد نیاز بدن و خارج شدن آسان مخاط ریه، مصرف آب، چای گرم و سوپ گوشت یا مرغ است. در چنین مواقعی مصرف کافئین به دلیل کم‌ کردن آب بدن، توصیه نمی‌شود.

مصرف داروهای مسکن

در صورتی‌که درد یا تب باعث تحلیل نیروی بدن شود، مصرف داروهای مسکن مانند ایبوپروفن یا استامینوفن توصیه می‌شود. افراد باید آنتی‌بیوتیک تجویز شده از سوی پزشک را حتی پس از احساس بهبودی تا پایان دوره مصرف کنند، زیرا در صورت قطع مصرف این داروها، امکان  عود دوباره ذات الریه وجود دارد.

کد خبر 397214

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ذات الریه بیماری های ریه بیماری های تنفسی سرفه درمان های خانگی مصرف دارویی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۵۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب ترین دکوراسیون خانگی که تا حالا دیده اید! کاملا واقعی است(فیلم)

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آنچه باید درباره آسم بدانیم/ از باورهای غلط تا راه‌های درمان
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • ماءالشعیر طبی و خواص باورنکردنی آن + طرز تهیه خانگی
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • عجیب ترین دکوراسیون خانگی که تا حالا دیده اید! کاملا واقعی است(فیلم)
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها