Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سیر برای انسان مفید است. آب‌ و ویتامین سی هم همین‌طور. اما برخلاف آنچه در گوشه و کنار رسانه‌های اجتماعی دیده می شود، هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد خوردن سیر، نوشیدن آب در هر ۱۵ دقیقه یا مصرف ویتامین سی شما را از ویروس جدید کرونا محافظت خواهد کرد. همین مسأله در مورد استفاده از اسانس‌ها، نقره کلوئیدی و استروئیدها نیز صدق می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از پُست‌ها در رسانه‌های اجتماعی می‌گویند که مالیدن روغن کنجد به بدن یا پاشیدن الکل و کلورین روی بدن ویروس را می‌کشد. این نیز غلط است.

البته برخی مواد ضدعفونی‌کننده شیمیایی مانند سفیدکننده‌ها، اتانول ۷۵ درصد، پراستیک اسید و کلروفرم وجود دارد که شاید بتواند ویروس را از روی سطوح از بین ببرد. اما اگر ویروس وارد بدن شما شده باشد، استفاده از این مواد کمک نخواهد کرد و در واقع می‌تواند برای صحت انسان خطرناک باشد.  

پاسخ شایعه: سازمان جهانی بهداشت در اعلامیه رسمی خود آورده است که در حال حاضر هیچ درمانی برای ویروس جدید کرونا وجود ندارد. تحقیقات جریان دارد اما ممکن است بیش از یک سال طول بکشد تا واکسن ساخته شود و برای عموم قابل دسترس باشد.

بهترین راه برای محافظت از خودتان در حال حاضر این است که آنچه را در فصل سرماخوردگی و آنفلونزا انجام می‌دهید، انجام دهید. از هرکسی که ممکن است آلوده باشد، حداقل ۱ متر دور باشید. دستان خود را به صورت مکرر در طول روز حداقل ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید. وقتی سرفه می‌کنید یا عطسه می‌زنید، دهان و بینی خود را در صورت نبود دستمال با آرنج بپوشانید. اگر از دستمال استفاده می‌کنید، باید پس از سرفه و عطسه بلافاصله آن‌را دور اندازید. اشیا و سطوحی را که لمس می‌کنید، ضدعفونی کنید.

اگر در خود علائمی می‌بینید که بدتر از سرماخوردگی است، قبل از آن‌که دیر شود دنبال درمان برآیید.

برچسب‌ها کرونا اخبار جعلی سازمان جهانی بهداشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اخبار جعلی سازمان جهانی بهداشت کرونا اخبار جعلی سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اسفندیاری ظهر سه شنبه به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العاج در جمع خبرنگاران از وجود ۱۷ هزار بیمار صعب العلاج در استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: طبق آمارهای اعلام شده سالانه ۳ هزار نفر به تعداد این بیماران در استان اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در ذیل بیماران خاص هستند، افزود: در حال حاضر ۲۲۶ بیمار هموفیلی، ۴۱۴ بیمار تالاسمی، و هزار و ۱۶۰ نفر بیمار دیالیزی در استان وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه این بیماران برای درمان از خدمات دولتی بهره مند می‌شوند، گفت: بسته خدمتی که در بیمه سلامت تعریف شده است در اختیار این بیماران قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: این بسته سلامت خدماتی چون تخفیفات دارویی، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی شامل می‌شود.

اسفندیاری با اشاره به اینکه این بیماران می‌توانند از تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد بهره مند شوند، اظهار کرد: این بیماران اقساط خود را با بازپرداخت پنج ساله می‌توانند انجام دهند که امسال هم در صورت ابلاغ بودجه به بانک‌ها معرفی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته توانستیم به سه هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص تسهیلات پرداخت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اکنون تمامی تجهیزات و امکانات تشخیصی و درمانی برای این بیماران در مراکز درمانی گرگان وجود دارد.

کد خبر 6099351

دیگر خبرها

  • داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم
  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد